2009. október 18., vasárnap

VW Touareg V10 TDI "Grey Metal" Bburago

Típus: VW Touareg V10 TDI (2002) "Grey Metal"
Gyártó: Bburago
Vásárlás helye: Aldi

Életemben talán 3-szor vagy 4-szer vettem modellt boltban, a többit mind az internetről. Ennek oka, hogy bolti modellt nem veszek, mert drágán árulják, interneten pedig postával együtt is olcsóbb, valamint a környéken nincs is túl sok ilyen bolt. Most sikerült egy ilyen Touareget vennem 3999,- Ft-ért. Elég sok helyen árulják már ennyiért, interneten is, de itt postaköltség sem volt, és még olcsóbb is, mintha az ebay-en vettem volna meg, s itt rizikó sincs, hogy mégsem olyan állapotú, mint hirdetik. Ez vadi új, hibátlan, és a Bburago-tól szokatlan módon igazán szép és részletes modell. Van pár amatőr hiba, de szerintem ezt szándékosan követik el. Ennyit igazán megért...Mindene nyílik, csak hát ablaküveget nem nagyon raktak bele, emiatt nem mutat olyan jól, hiába nyílik a hátsó ajtó is...

2 megjegyzés:

  1. Nekem is van egy ilyen Touaregem és nagyon jól néz ki szerintem!Bőven benne van abban a kategóriában hogy beletegyük a vitrinbe!

    VálaszTörlés
  2. Persze, nincs vele nagy gond, összességében a Bburago jobb modelljei közé tartozik, de nem érdemes összevetni egy 15 ezres modellel. Ennyiért igazán megéri. Sőt az új kiadásban már vannak ablakok az ajtóban, és ez sokat dob rajta.

    VálaszTörlés